CLEAN DRINK
AMBASSADÖRER

Vi på Clean Drink arbetar med noggrant utvalda ambassadörer som speglar oss i deras sätt att vara och leva. Vi har valt att arbeta med många olika typer av ambassadörer för att visa bredden på vår dryck. Tillsammans bildar de ett härligt team med ödmjukhet, passion och hårt arbete som gemensamma nämnare.

IRMA HELIN

Spelar fotboll i damallsvenskan för Djurgårdens IF. 

Jag blir lycklig av att spela fotboll, av min familj och av att se människor stå upp för varandra och hjälpa varandra!  Sen av solen, och resor, och av mina kompisar.”

KLARA & REBECKA

Bronsmedaljörer segling i OS. Satsar mot guldmedalj i OS i Tokyo 2020

Att vara en del av ett fantastiskt team där vi stöttar och lyssnar på varandra. Vår respekt för varandra gör att vi kan pusha oss i träningen till nya nivåer där vi kan fokusera på utvecklingen samtidigt som vi har väldigt roligt. Det gör oss lyckliga

MATHIAS BROME

Ishockeyspelare i Örebro

Det som gör mig lycklig är att vara med min familj och flickvän.

Billy LILJEQVIST

Vunnit SM-guld i boxning 5 gånger. Utsedd till bästa senior i Sverige oavsett viktklass. 5:a i årets Europamästerskap.

Det som gör mig lycklg, är att se min mamma glad.

Yamou njai

Innebandyspelare i Malmö FBC.

Jag blir lycklig av att min familj och nära mår och har det bra, det är absolut viktigast i livet. Jag blir också lycklig av att fokusuera på mina styrkor istället för brister, att känna att jag är på väg framåt i vad det nu än kan vara. Att vinna är det bästa jag vet.

FANNY RUNHEIM

Löpare. Vunnit SM i 100 meter.

Det som gör mig lycklig är lorem ipsum dolor sit amet?

valdemar ahlroth

Innebandyspelare i Storvreta. Vann SM i SSL 2019.

Det som gör mig mest lycklig är när jag lyckas göra mig själv stolt, och lika mycket när jag gör de i min närhet stolta över mig, något jag åstadkommit, känslan efter att ha vunnit ett SM-guld eller VM-guld har gett mig den känslan.

ELLIOT MALHOTRA

Influencer. 70 000 + subscribers på sin youtubekanal.

Svår fråga men det som gör mig lycklig är att jag har möjligheten att få göra saker som jag kanske aldrig skulle ha gjort om jag skulle haft ett vanligt ”kontorsjobb”

paula rosas

En av Sveriges mest inflytelserika influencers med stor passion för träning och familjeliv.

Jag blir lycklig av att ha en fin balans i mitt liv gällande relationer, familj, arbete, drömmar, mål och intressen. Jag vill gärna känna ett sammanhang och stävar dagligen efter att hitta en välmående vardag.

ANNICA ENGLUND

Influencer, träningsprofil och DJ

Det som gör mig lycklig är att kunna känna mig fri. Jag gör precis vad jag vill, när jag vill utan att någon har något att säga till om