• Engelska
  • Finska
  • Tjeckiska
0

Vanliga frågor

Varför ska jag dricka Clean drink?
Clean drink är en god, kolsyrad funktionsdryck helt producerad i Norden. Den är vegansk, berikad med 10 olika vitaminer och mineraler och helt fri från konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Du hittar Clean drink med eller utan koffein men alltid berikad med BCAA (grenade aminosyror), vilka fungerar återhämtande för dina muskler i samband med träning. Clean drink dricker du för ökad energi, ökad återhämtning i samband med träning och för att du vill ha en god törstsläckaren.

Hur mycket koffein innehåller Clean drink?
En burk på 330 ml innehåller 180 mg koffein. Det är ungefär lika mycket koffein som i två koppar kaffe.

Är Clean drink helt vegansk?
Ja, Clean drink är 100% vegansk!

Jag är gravid/ammar – kan jag dricka Clean drink?
Den höga koffeinhalten gör att vi avråder gravida, ammande, barn och personer som är känsliga för koffein. Enligt livsmedelsverket bör gravida begränsa sitt koffeinintag till 200 mg per dag. En Clean drink innehåller 180 mg koffein. Hur du fördelar ditt koffeinintag är i slutändan upp till dig.

Finns det någon åldersgräns på Clean drink?
Det finns ingen generell åldersgräns utan det är upp till respektive återförsäljare att bestämma åldersgräns. Det som gör att vi avråder barn från att konsumera Clean drink är den höga koffeinhalten. Vi har även koffeinfria Clean drink.

Kan jag bli ambassadör/ha ett samarbete med Clean drink?
Skicka ett mail till info@cleandrink.se där du presenterar dig, varför du vill samarbeta med just oss och länka till dina sociala kanaler. Vi får in en stor mängd förfrågningar så lägg gärna lite tid på din presentation för att vi ska få en känsla för just dig, det ökar dina chanser drastiskt.

 

KONTAKTA OSS