0

Retur & reklamation

Retur
Clean drink shop ger alltid 14 dagars ångerrätt. Vid retur önskar vi att du inleder med att kontakta oss på shop@cleandrink.se för att få en retursedel att fylla i. Fraktkostnaden står du själv för och det är viktigt att produkten inte används innan en retur sker, förpackningen måste alltså vara obruten.

När din retur mottagits behöver den godkännas av Clean drink, vid en ogiltig retur återkopplar vi till dig via mail.

Vid retur står du för risken för varan och det är därför mycket viktigt att varan returneras i en oskadad originalförpackning. Använd gärna originalkartongen din order kom i som yttre emballage vid retur. Förpacka din retur väl och skicka ditt paket spårbart – OBS! Ej rekommenderat.
Lägg med retursedeln i försändelsen och skicka därefter paketet till:
Clean Sverige AB
Sveavägen 135
113 46 Stockholm

Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 30 dagar.

Reklamation
Du som konsument har enligt svensk lag möjlighet att reklamera en vara i upp till 3 år efter köpet, dock inom skälig tid från att ett fel upptäckts. Reklamationsrätten gäller fel som kan härledas till produktionen av varan och gäller alltså inte normalt slitage eller åldrande av produkt.

Clean Sverige AB förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vänligen kontakta vår kundtjänst gällande frågor om reklamationer och returer på shop@cleandrink.se Observera att Clean drink inte står för returfrakt.

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.