• Engelska
  • Finska
  • Tjeckiska
0

EN CLEAN
LIVSSTIL

Vi på Clean drink vill att det ska vara enkelt för dig att leva hälsosamt. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt för dig att göra bra val. Sedan 2015 har vi erbjudit ett veganskt alternativ som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser och socker. Vi är stolta över att vi idag finns i de flesta butikskedjorna i Sverige och jobbar ständigt mot att Clean drink ska bli ännu lättare för dig som konsument att hitta i hyllan på just din lokala butik.  

Vi vill vara den mest hållbara funktionsdrycken på marknaden. Det innebär inte bara att produkten ska vara ren och hälsosam för dig att konsumera utan också att vi som företag ständigt strävar efter att minska vårt klimatavtryck. Därför väljer vi bland annat att helt producera vår dryck i Norden, på ett bryggeri med helt fossilfri produktion. Vi väljer endast biogasbilar inom företaget och väljer bort inrikesflyg till förmån för tåg eller bil. I skrivande stund arbetar vi med att ersätta plasttrågen på våra flak till förmån för ett miljövänligare alternativ. 

Vår stora vision är att Clean drink ska vara en dryck för alla i Sverige, oavsett ålder, kön eller livsstil. Det är viktigt för oss att göra det på rätt sätt med ett fortsatt hållbart tänk, och framförallt genom att låta passionen för vad vi gör genomsyra allt vi gör.

KONTAKTA OSS